Vaikka Kärkkäiselle on vain n.50km matkaa, käymme siellä about pari-kolme kertaa vuodessa. Nyt oli ihan pakko lähteä, koska menossa on meidän synttäriryysis (seittemät synttärit loppukuussa). Ihan kiva, että saa kerralla ostettua kaikille lahjat ja eipä tuu tuhlattua liikaa :o)

Yläkertaan mennessä ekana  lähti mukaan koko perheelle vale"kroksit" eli kengät; Fannille limevihreät (olisin halunnut sen väriset ihtekki), mulle pinkit ja isännälle mustat. Kivalta tuntuvat jalassa, mutta sää ei vielä oikein ole niiden käyttöön sopiva. Seuraavaksi olikin vuorossa leluosasto: "mää haluan tuota, mää haluan tuota, mää haluan tuota". Osasto ohitettiin varsin vaivattomasti tällä kertaa (ehdellä pienellä littlest petshop -hahmolla selvittiin). Leluosaston jälkeen olikin vuorossa "vaarallinen osasto" (isännän sanojen mukaan) eli askarteluosasto. Miten niin vaarallinen???!!! En mää vaan sielä mitään vaarallista nähnyt! Mutta kivaa kylläkin. Nämä kynät lähtivät mukaan

1564048.jpg

Hetihän nuo oli kotia päästyä testittävä ja nyt harmittaa, kun en ostanut sitä isompaa pakettia. TYKKÄÄN TOSI PALJON! Paljon paremmat väritellä kuin akvarellivärit. Kyllä Maiju tietää. Tässä hieman vertailukohtaa eri väreillä väritetystä kuvasta.

1564089.jpg

Vasemmalla väritetty aqua toneilla, keskellä proMarkereilla ja oikealla akvarellikynillä. Ekan pojan ihokohdat vielä värittämättä, mutta väritän ne kuten muidenkin, chalkseilla.

Lankaosasto oli kanssa tällä kertaa melko helposti sivuutettu. Ainoastaan nämä langat lähtivät mukaan, koska väri on aivan ihana ja niille löytyy Novitalta ihan hyviä malleja. Voipi olla, että jo illalla pääsevät puikoille.

1564092.jpg