Oliskos täällä kiinnostuneita kiertävään atc-materiaalikuoreen? Idean tähän sain hannalta tuolla askartelukammarin puolella.
Homma menisi niin, että laitan liikkeelle kuoren, johon laitan 10 erilaista juttua, jota voi käyttää atc-korteissa. Kuoren saaja saa ottaa siitä kuoresta niin monta juttua kuin haluaa, mutta  laittaa saman verran takaisin kuoreen. Tämän jälkeen hän lähettää kuoren listassa seuraavana olevalle. Lopuksi kirje palautuu minulle ;o).

Noista jutuista sitten... Ajattelisin, että kuoreen laitetaan laadukkaita juttuja, joita atc-korteissa voi käyttää. Eli ei siis mielellään esim. lehdestä leikattuja kuvia. Sinne voi laittaa esim. tarroja, nauhoja, nappeja, papereita, kiiltokuvia, kartonkeja... Määrästä sen verran, että jokainen laittaa omantuntonsa mukaan (luotan teihin). Ei ole reilua, jos otat esim. tarra-arkin ja laitat tilalle yhden pienen tarran, vaan suunnilleen saman "arvoisia" juttuja laitetaan tilalle.

Ilmoittautumisia otan vastaan s-postissa otsikolla "atc-materiaalirinki". Laittakaa ilmoittautumiseen osoitteenne, koska kaikkien osoitetta minulle ei vielä (ehkä) ole. Mukaan otetaan kaikki, jotka ilmoittautuvat 5.4. kol 21.00 mennessä. Joten kipin kapin ilmoittautumaan, malttamattomana laitoin tahallani tuon ilmoittautumisajan aika lyhyeksi ;o)

Tällä hetkellä ilmoittautunut
 Koivunlehti
 Sari K
 Johanna V
 Ritva
 Omenainen
 Liljankukka
 Kirsi-Marja
 AnneHelena
 Hilkka
 Tanjuska

 Iitaliini

  Pihku

 Tuula

 Sanna