Ritva lähetti minulle (tietenkin luvallani) atc-aiheisen ketjukirjeen, johon haluaisin löytää 6 jatkajaa. Koska minulla ei vielä ole vakkarikavereita enkä tiedä kenellä näitä kirjeitä jo on, niin ajattelin kysäistä näin. Homma menee siis niin, että kirjeessä on 6 osoitetta, joille jokaiselle lähetetään yksi vapaa valintainen atc-kortti. Tämän jälkeen ylimmäinen osoite otetaan pois ja oma lisätään listan loppuun. Kirje kopioidaan tämän jälkeen kuudelle uudelle ihmiselle. Aikaa tähän hommaan on laitettu 4 viikkoa kirjeen saamisesta.
Homma on ainakin omasta mielestäni tosi mielenkiintoinen, joten toivoisin 6 tosissaan mukaan haluavaa laittamaan viestin kommentteihini. Tällä hetkellä tuossa listassa on neljä osoitetta USAan ja kaksi Suomeen. Joten minulta lähtevissä kirjeissä on kolme molempiin maihin. Postimaksuthan tuonne USAan ovat samat kuin Suomeen, joten sen ei pitäisi olla suuri este. Jotenka ilmoittautukaa, jos vain millään luulette "hoitavanne" homman. Tietysti olisi kiva, jos noita kirjeitä lähtisi ympäri maailmaa. Olisi todella kiva nähdä, miten muissa maissa kortteja tehdään.

Mitään kummempaa ei tällä kertaa, joten hyviä öitä!

Joku kuva piti laittaa, joten tässä hieman kadehdittavaa Ameriikan mantereelta. Nämä tulivat neljän sukulaisen mukana viime kesänä. Monta metriä lankaa noilla on värjätty ja vieläkin riittää ;o)
404315.jpg