JESS!!!  Eka puzzle art valmis! Tuo on vähän niin kuin harjoituskappale, tuleville IIIISOILLE palasille. Tosi kivaa puuhaa. Tuo isoin päätyi jääkaappimagneetiksi, pienet odottavat vielä koristustaan ja kait nekin päätyvät jääkaapin oveen. Tästä kivasta ideasta saan kiittää TAAS "ideaäitiäni" Kasilia . Lisää noista löytyy Askartelukammarista . Vähänkö ootan, että saan Kasililta niitä vielä isompia palasia.
503228.jpg


Sain myös atc-materiaaliringin "kuoren" kasattua. Laitoin materiaalit pieneen pahvilaatikkoon, ettei vaan mene paksuudeltaan yli. Tuota pahvilaatikkoahan voi sitten käyttää niin kauan kuin se vain suinkin on lähetettävässä kunnossa. Vielä sen verran huomauttaisin (vaikka saatekirjeeseen sen laitoinkin), ettei tarkoituksena ole laittaa takaisin samoja juttuja, joita sieltä on ottanut. Takaisin laitettavat jutut pitäisi olla suunnilleen saman arvoisia (oman arvion mukaan) kuin sieltä on ottanutkin. Toivottavasti kaikki saavat jotain uusia juttuja atc-kortteihinsa.

Tuohon materiaalidecoon olen saanut jo alustavasti kaksi osallistujaa, joten kyllä taidan sen laittaa aluilleen. Ilmoittautua voi s-postiini, niin kauan kunnes toisin ilmoitetaan. Laita s-postiin nettinimesi ja osoitteesi. Liljankukan ei ehkä enää tarvitse ;o).