Eilen kudoin niin innoissani villapuseroa, että nyt on sitten vasen ranne kipeänä :o(. Täytyy varmaan tänään jättää neulomukset väliin ja keskittyä atc-kortteihin ja inchies-kortteihin. Onneksi silläkin rintamalla riittää hommaa.

Tuo villapuseroni, jonka aloitin on Novitan lukijoiden extraideoista. Puseron "vartalo-osa" oli tehty Isoveli-colorista, hiat ja kaulus taas Teddystä. Mitään koko merkintää tuolle puserolle ei ollut. Vartalo-osan teen Ainosta (väriä lienee turha kertoa) ja siitä näyttäisi tulevan ihan sopiva. Hiat ja kauluksen teen ohjeen mukaan Teddystä (väri 192 ;o) ). Nopeasti ainakin tuo etukappale valmistui, koska sain sen jo eilen melkein valmiiksi. Mielenkiinnon ylläpitämiseksi teen seuraavaksi hian ja sitten vasta takakappaleen ja lopuksi toisen hian. Minulla kun on aika paha tapa kyllästyä, jos pitää pitkästi tehdä samaa. Nytkin tuolla on puikoilla Alfa glitteristä villapusero, jonka etukappale on jo valmis ja takakappale puolessa välissä. Sen olen kyllä jättänyt ihan tarkoituksella myöhempään ajankohtaan, jos ensi syksyksi saisi valmiiksi.

Tässä vielä kuva Fannista pienenä. Fanni on tuossa vissiin 2-vuotta ja 2 kuukautta. Kaverini laittoi kuvan mesen kautta. Pitäisi varmaan minunkin opetella se homma.

 415819.jpg