Koska sen verran monta on ilmoittanut halukkuutensa osallistua tähän juttuun, pistän sen nyt näillä sanoilla pystyyn.

Tarkoituksena on lähettää 10€:n arvoinen lahja ystävällesi, jonka osoitteen saat minulta s-postilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Lahja voi olla itsetehty tai ostettu, sillä ei ole väliä. Työn hinta ei kuitenkaan kuulu tuohon euro määrään, pelkät tarvikkeet lasketaan. Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 19.1. saakka eli viikko. Tämän jälkeen jaan osoitteet. Paketit lähetetään viimeistään pe 8.2., jotta varmasti kerkiävät ystävänpäiväksi perille!

Ilmoittautuminen tapahtuu s-postilla osoitteeseeni: ilopilleri.kokkolassa@hotmail.com ja viestissä tulisi näkyä seuraavat tiedot:

-Nimim. eli "nettinimi"

- Oikea nimi ja osoite

- s-postiosoite

- Mahdollisen blogin osoite

VIESTIN OTSIKOKSI EHDOTTOMASTI YSTÄVÄNPÄIVÄVAIHTO, ettei viestit huku muiden viestien sekaan.

Jotta tämä ei menisi liian hankalaksi (minulle), jokainen ottaa itse selvää mahdollisista allergioista, harrastuksista/mielenkiinnon kohteista. Tähänhän blogit on hyvä urkkimisväline. Jos blogia ei ole, kysykää suoraa s-postilla. 

Koska näitä vaihtoja on ollut sen verran runsaasti, en ala rautalangasta vääntämään. Jos kuitenkin on jotain kysyttävää, kysykää. Ja vielä se tärkein juttu. Muistakaa pysyä mukana ja laittaa paketit ajoissa. Eihän kukaan halua aiheuttaa pahaa mieltä toiselle ystävänpäivänä!!!