TÄMÄ ON JO TÄYNNÄ!

Tein tuossa juuri Hiekkaoliivin perhoshaasteeseen kolme korttia ja se tuntuikin taas tosi mielekkäältä puuhalta. Ajattelinkin laittaa pystyyn pienen ATC-korttikierron ja homma menisi seuraavasti.

Laitan liikkeelle kuoren, jossa on muutama kortti (määrä ei vielä tiedossa). Jokainen saa ottaa kasasta yhden kortin, mutta hänen pitää tehdä tilalle kortti samalla aiheella. Seuraava ottaa taas yhden kortin jne. jne. Jokainen voi siis ottaa kenen tahansa kortin, ei tarvitse olla minun tekemäni. Mukaan laitan listan osallistujista, johon jokaisen tulee merkitä saako kuvan kortista julkaista ja jos saa millä nimellä ja mihin saa linkittää (eli siis ne ihan yleiset atc-korttien mukana seuraavat tiedot). JOS LUPAA EI LAPPUUN OLE LAITETTU, EI NIITÄ TIETENKÄÄN SAA JULKAISTA. Kortin taakse on hyvä merkitä myös selvästi kortin aihe, ettei tule sekaannuksia. Aikaa korttien tekemiseen on muutama päivä (viikko maksimi).

Ilmoittautumisaikaa on ensi sunnuntaihin eli 26.8. asti. 10 ensimmäistä pääsee mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu s-postiini ilopilleri.kokkolassa@hotmail.com sekä kommentoimalla tähän postaukseen (tämä sen takia, että viestit ei välttämättä tule aina perille) . Viestiin laittakaa osoitteenne ja nimenne, jolla liikutte nettimaailmassa. Otsikoksi lyhyesti ATC.

Seuraavan osallistujan osoitteen saatte minulta tuosta samasta osoitteesta.

OSALLISTUJAT
1. Ritva L
2. Lila
3. JohannaV
4. Tanja
5. Hanna
6. Iitaliini
7. Erika
8. Hilu
9. Jaana V
10. Pami