Kesä se sitten alkoi todenteolla! Ulkona on nyt jo mun mielestä tukahduttavan kuuma, vaikka kait se vielä tuosta lämpenee.

Vielä muistutuksena...
Tämä kaveritouhuu kestää koko kesäkuun (4 viikkoa) alkaen ensi viikosta. Toverille lähetetään parin euron suuruinen muistaminen joka viikko. Sen EI tarvitse välttämättä olla askartelu- tai käsityömateriaaleja vaan ihan mitä mieleen juolahtaa. Blogeista on hyvä tarkkailla, mistä toinen tykkää ja niiltä joilla ei blogia ole, voi kysellä osviittaa suoraan s-postilla. On tullut myös muutamia kyselyjä siitä, että mites toimitaan kun sillon ja sillon viikolla ollaan mökillä tai muuten vaan reissussa. Tällaisissa tilanteissa kannattaa sopia kaverin kanssa suoraan miten toimitaan. MUTTA ILMOITTAMATTA EI TOIMINTATAPOJA SAA MUUTTAA!!!

PYYDÄN TODELLA KAUNIISTI, ETTÄ JOKAINEN JOKA TÄHÄN ON LÄHTENYT MUKAAN, MYÖS HOITAA OSUUTENSA!!! Tiedän kokemuksesta (SNY 2007), miltä tuntuu, kun toinen ei jostain syystä muistakaan eikä laita edes syytä tähän. Jos joku ei vielä seuraavan viikon tiistainakaan saa pakettiaan eikä toinen ilmoita syytä, ILMOITTAKAA SIITÄ MINULLE, niin kehitellään jotain. Itseäni vähän jännittää, että miten nopeasto omat lähetykseni kulkevat Australiaan saakka. Kerkiääköhän ensi viikoksi, kun torstaina vein postiin. No, Lauralla on varmaan tiedossa postin kulku näiden kahden maan välillä ;o).

Jos nyt vielä on joku, joka ei ole osoitettaan saanut ja nimi on tuolla edellisen postauksen listassa, laita ihmeessä pian viestiä.

Positiivisin mielin lahjoja keksimään!

Pinjamin sivuilta löytyy nappi tälle vaihdolle, joten käykäähän hakemassa omanne. KIITOS SINULLE, PINJAMI. AIVAN IHANAN NAPIN OLIT TAAS TEHNYT!!!

Kaikki osoitteet on nyt jaettu!