Nyt on menossa loman ensimmäinen lauantai. Oikeastihan loma alkaa vasta maanantaina, mutta näin ajateltuna se tuntuu ehkä pitemmältä. Tällä viikolla ei paljon ole tapahtunut millään rintamalla. Muutama atc-kortti on tullut toiset Sarilta ja toiset hiekkaoliivin atc9-vaihdossa Lilalta. Tässä kortit, joiden aiheina olivat kotieläimet, villieläimet ja vapaa aihe

411858.jpg

Eilen kävin taas tarkistamassa R-kioskin lehtivalikoiman uutuudet ja seuraavat lehdet lähtivät mukaani

411861.jpg

Tuosta Simply Knittingistä on aivan pakko tehdä noita hurmaavia eläimiä. Niistä saa loistavia pikkulahjoja ystäville. Korttilehdessä oli Taas vaikka kuinka monta kivaa ideaa.

 

Yksi juttu minulla oli hoidettavana lomalla. Minun piti hankkia Fannille sukset ja "käpit" (lue:sauvat). Tänään sitten suunnistimme naapurikaupunkiin suksiostoksille. Sukset löytyivät, siniset Karhut. Vielä ei ole päästy testailemaan, kun Fanni nukahti autoon enkä viitsinyt känkkäröivää tyttöä suksien päälle laittaa. Jospas sitten huomenissa olisi paremmalla tuulella.

Pitihän sitä toki lankaostoksillakin käydä, siellä kun on aivan loistava ja HALPA (!) lanka-/kangaskauppa. Petroolinvärisiä lankoja sieltä tietenkin mukaan lähti ;o).

411868.jpg

Woolit ostin kaikki, jotka heiltä löytyivät, kaikkiaan 7 kerää. Teddyä 3 kerää ja Ainoa 6 kerää. Kaikkiaan langat maksoivat 50,55€, ei paha minusta.

Tuo Aino kyllä harmittaa aivan hillittömästi, koska nyt vasta olen löytänyt sen langan ja myyjän (joka muuten on mies) mukaan se loppuu kokonaan :o(. Miksi kaikki hyvä loppuu?!

Samassa yhteydessä pääsin hypistelemään eka kerran noita Novitan uutuuslankoja ja pettymys oli valtava!!! Bambua olen odottanut, mutta olipas aika mitäänsanomaton lanka. Kookoksessa ärsyttää se mukana oleva kimallelanka. Ja entäs sitten Palma?! Siitä en ole ikään osannut mitään tehdä (mielestäni jopa kamalaa lankaa), mutta eipä sitä lankaa ymmärtänyt oikein myyjäkään. Sitä ei kuulemma edes mene paljon heidän liikkeestään vaikka sitä hehkutetaan joka paikassa. Myyjän mielestä ainut nätti, joka siitä on tehty on Novitan lehdessä ollut nuken poncho (niin, myyjä on edelleen se sama MIES). Ainoat mieltä virkistävät jutut noissa "uutuuksissa" olivat Samos lollipopin uudet värit sekä seiskaveikan uusi raitalanka (jota ostin kerän Katilta tällä viikolla). Tämä on juuri sellainen "minun sininen", IHANA!!! Seiskaveikasta yritän muuten päästä eroon, mutta tuosta väristä pitää kyllä jotain itselle tehdä.

411878.jpg

Siellä halvassa kaupassa (Löytölaakso, joka on kyllä nimensä veroinen) oli muuten Steppiä hintaan 8,90€!!! Missään en ole sitä niin halvalla nähnyt myynnissä. Siinä kuitenkin tuli raja vastaan jopa "Sulo Vilenillä".

 

Lopuksi laitan vielä kuvat parista kirppislöydöstäni. Tuo mekko oli aivan hurmaava ja pupu niin lutunen! Pupunen aivan huusi hyllyssä, että ota minut mukaani. Katsokaa vaikka itse ;o)

411884.jpg

Mekko on kyllä vielä hieman iso Fannille (alle mahtui neulepusero), mutta eipä sitten kesälläkään ole pieni.

411888.jpg

Lisäksi kirppikseltä löytyi Fannille neuletakki ja meille lokerikko laskuille. Ei siis huono reissu ollenkaan.

Uusi sivupohjani on täältä . Ihunia katteja!!!