Päätin kokeilla, että onnistuisiko minulta olla  pari päivää ilman nettiä ja kyllähän se onnistui helposti. Huh mikä helpostus, en siis ole nettiriippuvainen!!! Mutta mitään sen kummempaa en kyllä ole saanut aikaan, joten olisi ollut se ja sama vaikka olisin illat täällä hillunutkin :o(.

SNY:ni muisti minua jälleen paketilla. Jännitti kamalasti avata pakettia, kun saman päivän postissa oli myös saatekirjeenä kortti Häneltä. Kortissa luki, että hieman luksusta neuletöihisi ;o). Mitähän ihmettä paketissa mahtaa olla?!?!?! En varmaan malttanut ottaa edes takkia pois päältä, kun piti jo paketti avata ja tässä sisältö
438691.jpg

Lähikuva puikoista
438693.jpg

Kullatut pyöröpuikot!!!!! Jos tuo ei ole luksusta, niin mikä sitten!!!
Suuri kiitos ja halaus, SNY. Lanka tulee tarpeeseen, käyttökohdekin on jo (ehkä) olemassa. Jotenkin olet onnistunut lukemaan ajatukseni, koska mielessäni on ollut, että pitää ostaa Zetor-huivia varten juuri tuollaiset pyöröpuikot. Joten todella tarpeeseen tulivat nekin.

Tällä viikolla on kyllä saapunut taas tilattuja juttuja vähän liian paljon. En edes halua miettiä, että kuinka  paljon noihin on mennyt rahaa. Piikkopirralta tilasin todella ohutta Merino Oro -merinovillalankaa, vyyhdin ruskeaa ja kaksi vaaleanruskeaa. Tuota tummaa ostin jo Tampereen messuilta yhden vyyhdin ja ihastuin sen pehmeyteen ihan totaalisesti. Lisäksi tilasin veljen tyttärelleni lahjaksi (synttärit tosin vasta syksyllä) pujoteltavan huivin tarvikepaketin. Nuohan TIETYSTI kaikki oli tarjouksessa ;o)

Askartelutarvikkeita tuli sitten tilattua Donnosta ja Hiekkaoliivista. Donnosta oli ihan pakko saada sellaisia tarravihkoja, joissa oli kirjaintarroja. Tuollaisia olen etsinyt ja nyt niitä löysin. Koska minimitilaus oli 20€ tuli sieltä sitten tilattua kaikkea muutakin askartelusälää. Tuossa alapuolella onkin kuva Hiekkaoliivin tilauksesta. Sen verran siitä, että nuo kangastarranauhat on aivan ihania, raaskiikohan niitä kayttääkkään.
438744.jpg

Muutaman ihmisen kanssa on tullut tehtyä erinäisiä vaihtareita, mutta niistä en ole muistanut kuvia ottaa. Ihania vaihtareita olen kuitenkin saanut, KIITOS KAIKILLE NIITÄ LÄHETTÄNEILLE!!!

Atc-korttejakin on tullut ihan kivasti, mutta nekin on vielä kuvaamatta. Tanja lähetti minulle aivan ihanat nappi-decot ja tänään saapuivat nämä Marlilta
438761.jpg

Kiitos, molemmille ja muillekin, joita en muistanut mainita! Sain myös ensimmäiset atc-korttini ulkomailta, USA oli lähettäjän kotimaa. Tämän vaihtokaverin sain täältä . Nyt vaan pitäisi  tehdä omani ja laittaa ne matkaan "rapakon" taakse.

Pääsiäiskorttirinkiin on tullut ihan kivasti osallistujia, mutta mukaan mahtuu vielä. Syntymävuosideconi yritän saada maanantaina postiin. Tämä ilta on pyhitetty askartelulle ja käsitöille, mutta huomenna siivotaan. Paras taas olla avaamatta konetta koko päivänä, että saisi edes jotenkin siivottua.