Kyllä täällä vielä hengissä ollaan, jos joku nyt on kerennyt mua kaivata :o). Päätin olla tällä viikolla avaamatta konetta ja hyvin siinä onnistuin. Paljon olisi kuvia laitettavana, mutta olen koko aamun riidellyt koneeni kanssa, joten en edes viitsi alkaa kuvia siirtämään. Kone on auttamatta jo vanha ja äsken kävinkin tilaamassa uuden keskusyksikön. Saapa nähdä, milloin se tulee.

Käsitöiden saralla olen saanut yhden pienen liinan ("esikoiseni") neulottua ja toinen on ihan loppusuoralla. Muutamia hys-hys juttujakin on tehnyt, mutta niistä en tietenkään tähän mitään kirjoita. Saksasta tilatut langat kotiutuivat perjantaina. Pitää varmaan mennä pankkiin tuon laskun kanssa, koska itse en saa siitä mitään tolkkua. 27 kerää lankaa ja hintaa oli 50€ (joitain kymmeniä senttejä päälle). Ei ollenkaan paha!
Virosta sain myös lankaa. Liukuvärjättyä villalankaa 3 vyyhtiä: Harmaa-vihreä, Musta-vihreä -violetti ja puna-musta (Tuli siitä heti Satu H mieleen). Tuosta jälkimmäisestä olisi tarkoitus neuloa olohuoneen pöydälle liina. Talven värisävyinä ovat juuri punainen ja musta. Värisävyt lähtivät aivan ihanisa mustista voilee-verhoista, jotaka näin Jotexin -kuvastossa. PAKKO SAADA! Punainen on mielestäni tosi hyvä pari mustan kanssa.
Eilen löysin kirppikseltä Gjestalin villalankaa 5 vyyhtiä, Sandnesin huovutusohjelehtisen sekä vinon pinon Marks&Kattensin ohjelärpäkkeitä. Kaikki yhteensä vain 14€!!!

Huomenna täytyy mennä kirjastoon selailemaan lehtiä, josko niistä löytyisi joku kiva liinamalli. Jos jollakin sattuisi olemaan heti tiedossa noin metrin halkaisijaltaan oleva liina, niin kannattaa vinkata.

Nyt mun on pakko lopettaa, ennekö tämä kone lentää tuosta ikkunasta pihalle tai mun pää räjähtää!!! Jumittaa ihan koko ajan :o(((((