Eilinen päivä meni lähestulkoon siivotessa. Ihanaa, kun nyt on lähes siistiä! Muutama kohde kaipaa vielä siivousta, mutta jos sitten ensi viikolla. Voi kyllä olla, että ensi viikolla on liian kuuma ;o)

Kesä alkaa ensi viikolla!!! Keskiviikoksi luvattiin tänne jopa kolmenkymmenen asteen hellettä. Fannilla koittaa UIMAKESÄ! Uimakesä tarkoittaa sitä, kun neiti menee uima-altaaseen tolskaamaan. Tiedä sitten mistä tuo uimakesä-nimitys on tullut.

Maanantaina loppuu tämä Bad Hairday, menen vihdoin parturiin. Taidanpas käydä samalla ostamassa baden-badenin, jotta voin rauhassa kutoa takapihalla ja ottaa samalla vähän aurinkoa.Olenkohan ainut, jolla ei vielä tuota lököttelytuolia ole?!

Tämän postauksen otsikko johtuu eilisestä siivousvimmasta. Purin kaksi aika pitkälle tehtyä fufoani, jotka eivät enää miellyttäneet silmää. Illalla aloitin "Flower Basket Shawlin" Sinisävyisestä virolaislangasta (sitä kuulua liukuvärjättyä). Ihana ohje!!! Tosi helppo, mutta kuitenkin joutuu koko ajan olemaan ohje edessä. Sitä tehdessä menikin pitkästi yli yhteen, enkä vieläkään olisi malttanut lopettaa. Taitaapas saada äiti ja anoppiteleke tuollaiset joululahjaksi.

Kamala kirjoittaa näin töksähtelevään tyyliin, mutta tämä kone alkaa todella olla loppunsa edellä ja jumittelee koko ajan. TULIS JO SE UUS KONE! Eilen just mietin, kuinka ihanaa on sitten surffailla, ko sivut aukeaa tuosta vaan ja tulostukset tulee koneesta ulos ilman koneen sammuttamista välillä. Varsinkin kuvien lataaminen koneelle ja Abode saavat koneen pois tolaltaan ja sen jälkeen ei mikään tahdo onnistua. Eilen piti kuitenkin lisätä koneen taakkaa ja ladata uusin versio MediaPlayerista, SE ON HIENO! Tässä odotellessa voi kuunnella hyviä biisejä. Ja odottelua on paljon, joskus menee jopa 10 min, että joku sivu aukeaa :o(

Tietäiskö joku, miten tuolta kategorioista sais pois tuon "otetaan, myydään..."? Kuten huomaatte, siinä on tosi paha kirjoitusvirhe ;o). Vai joudunko vaan katselemaan sitä koko loppuelämäni (JA MUA AHISTAA!!!)