Laittelenpas taas hieman saldoa tämän viikon "hyvistä ja pahoista". Paljon ei jaksa enää tähän aikaan kirjoitella, koska olen noussut ylös 3.50 tänä aamuna. Talvi on sitten vihdoinkin tullut. Todella yllättävää näin tammikuun puolessa välissä.

Nämä olen saanut neulerintamalla tällä viikolla aikaan.

1. Pipo itselle. Lankana oli Colinetten Raphael, 50g sitä meni. Ohjeen "otin " Modasta. Lainausmerkit siitä syystä, että pintakuvion katsoin kuvasta, kun ruutupiirrosta en löytänyt. Sekin tosin meni vähän metsään, koska siirryin joka kierroksella yhden silmukan oikealla. Oikeassa ohjeessa neulottiin kaksi samanlaista kerrosta päällekkäin. Ei nuo kavennuksetkaan kyllä menneet kuten ohjeessa. Joten voisi kai sanoa, että lähes oma ohje. Pipon koristus on tehty loomilla, jonka päälle ompelin ison napin. Pipoa pitää vielä hieman "kiristää", ettei se tuulella pyöri päässä.

351788.jpg

 

2. Kauluri Fannille. Ohje on Novitan "Klubilaisten ekstraideoista", tosin sitäkin muuttelin pienemmäksi. Alkup. ohjeessa lankana oli seiskaveikka, mutta minä käytin tuossa tummanharmaata ja persikanväristä Woolia. Silmukoita vähensin 10 (=alussa 81s). Sopivuutta en vielä tiedä, koska mittatikku kerkes mennä nukkumaan. Mutta täytyy myöntää, että komia siitä tuli ;o).

Lisäys 20.1. Kauluri oli juuri sopivan kokoinen, kun äsken sitä sovitimme. Kerrankin muuntaminen onnistui ihan nappiin!

351790.jpg

 

Siinä oli ne "hyvät" ja seuraavaksi "pahat", joita kyllä on vähän liikaa. Pitäisiköhän ensi kuussa pitää totaalinen tauko kaikenlaisten materiaalien hankinnassa.

1. Huuto.netistä Olkia ja ääriviivatarroja (tarroista ei ole kuvaa). Turkoosin/petroolin mohairlangan vaihdoin erään kaupan yhteydessä seiskaveikkoihin.

351791.jpg

2. Lankakauppa.comista tuota samaista pipo lankaa, jotta saan tehtyä myös kaulahuivin ja kynsikkäät samaa sarjaa. On muuten kerrassaan ihana lanka!!!

351792.jpg

3. Askartelupuoti Piasta läjä askartelujuttuja, mm. kaksi leimasin pakettia.

351794.jpg

4. Novitan nettialesta petroolin värisiä lankoja (miten niin mun lempiväri?!?!?!). Petroolinvärisestä teddystä on neuletakki kesken. Ainosta taitaa tulla neulepusero, malli on jo katseltuna. Teddy Galaxia olisi nyt kaikkiaan 4 kerää, mitään tietoa kayttökohteesta ei vielä ole. ...Mutta kun sai niin halavalla...

Valitettavasti petroolinvärinen Wool on loppunut eikä sitä saanut tilattua lisää. Miksi kaikki kivat värit aina poistuvat värikartasta tosi nopeaan? Vink. Jos jollakin tuota 192-sävyn woolia on ja on halukas myymään, tarjoa tännepäin.

351796.jpg 

5. Ja viimeisenä tulee tietysti jäävuorenhuippu: 4 KERÄÄ STEPPIÄ! Aivan ihanaa lankaa tuokin. Tuota ruskeasävyistä mulla on jo reilu kerä ennestään ja niistä tulee jotain itselleni. Tuosta vaaleammasta taitaa tulla jotain Fannille. Sukkia en siitä tee (enhän kyllä tee niitä mistään muistakaan langoista), koska mielestäni on synti ja häpeä käyttää noin ihana lanka johonkin niin "piilossa" oleviin juttuihin kuin sukkiin. Nyt pitäisi vaan löytää lanka, jonka ohjeilla tuota voisi neuloa. Ideoita otetaan mielellään vastaan.

351798.jpg

 

Nyt taisi tulla selväksi miksi pitäisi ensi kuu olla ostamatta mitään... Paitsi tietysti lahjoihin tarvittavat materiaalit... tai "tilaustöihin"... Oikestaan voisi sitä ensi kuussa ostaa jotain vähän itsellekin eikä aina vain muille ... ;o)