Jo tiistaina alkoi tuntumaan siltä, että mullapa taitaa olla perjantaina pekkanen ja niinhän se oli.

Tällä viikolla olen saanut pari ihanaa pakettia. Toinen oli SAY:ltä, joka ei vieläkään paljastanut itseään ja toinen toveri kesäkuulta eli Lauralta .
SAY lähetti munulle tällaisen aivan ihanan ja todella monipuolisen paketin. Varsinkin noille akryylitimanteille löytyi jo käyttöä ja leimasimet on huippuja. KIITOS JA KUMARRUS JÄLLEEN SINULLE!!!
663364.jpg

Laura lähetti jälleen pienen ja kivan paketin. Leimasimet oli kyllä huippuja ja niitä piti heti alkaa testailemaan. Tietämättömille hieman valaistusta niistä. Leimasimilla saa tehtyä pienen kukkakimpun, mutta kimpun jokainen osa leimataan erikseen. LOISTOJUTTU! Blancoja postimerkkejä ei taida täältä saada ja niihin ihastuin aivan täysin (kuten niihin edellisen paketin tyhjiin palapelinpalasiinkin). KIITOS JÄLLEEN SINULLEKIN!!!
663373.jpg


Aamulla siivosin kaappeja ja alkoi tuntumaan, että tämän päivän taidan käyttää hurvitteluun ;o). Fanni siis autoon ja Kannukseen. Eipä mulla paljon asiaa sinne ollut, mutta tarviiko sitä aina ollakaan. Ensin käytiin Löytölaaksossa ja mukaan lähti TIETENKIN lankaa. Bambua mulla ei ennestään ole, nuo värit on vaan niiiin ihania yhdessä. Illalla tulikin tenkkapoo. MITÄ MÄÄ NYT SITTE NOISTA IHANUUKSISTA TEKISIN?!?! Bambulle on aivan liian vähän malleja enkä tiedä minkä langat ohjeita sille voisi käyttää :o(. Olis vaan sitteki pitäny ostaa sitä ruskeaa Huopasta...
 Nuo metalliset renksut ostin erilaisia laukkuprojekteja varten. Lautasliinat käytän tietenkin askarteluun. Eikö olekin ihania ruusuja?!
663388.jpg

Löysin minä sieltä myös yhden lehden, joka oli pakko ottaa mukaan. Lehdessä oli pari aivan ihanaa mallia. Psst. Jos jollakin sattuu olemaan HALVALLA sisua minun väreissäni, kannattaa kaupata ;o)
663395.jpg

Seuraavaksi mentiinkin sitten kirpparille. Viime aikoina kirpparikierros on jäänyt aika köyhäksi, joten mitään sen suurempia odotuksia ei löytöjen suhteen ollut. Tällä kertaapa kyllä onnisti. Löysin Fannille lakin ja sporttisandaalit, kukkakimpun (jonka kukat on aivan ihania purettuina), paperinaru"kukkia" läjä sekä verhojen metallisia ripustusrenkaita, joita oli pussissa 28 kpl (=14 laukkua ;o) ). Ripustusnipsuille pitää keksiä jotain muuta käyttöä.
663418.jpg

Paljon en ole saanut tällä viikolla aikaan ja nekin, jotka olen tehnyt on niitä "hyshys-juttuja". Yhdestä ihanuudesta on kuitenki kuva laittaa. Värjäilyinnostus iski taas, kun huomasin jonkun blogissa kool aid-värjättyä pastellinsävyistä Nalle Coloria. Vihreäksi meni oma vajaa (n.120g) keräni. TYKKÄÄN SIITÄ IHAN VALTAVASTI!!! Alkaa vaan nuo jauheet loppumaan, joten pitääkö lähtiä Ameriikan mantereelle niitä hakemaan lisää. Tiedän kyllä, että niitä saa Suomestakin, mutta ovat vaan Jenkeissä monta kertaa halvempia :o(. Jos joku amerikkalainen tätä lukee ja haluaa auttaa, hihkaise.
663445.jpg