Neulomukset sai tänään siirtyä sivuun, kun askarteluinnostus iski! Ongelmaksi muodostui vaan se, mitä askartelisin. Onneksi Craft TV Weekly pelasti jälleen. Joulukuun 21. päivä oli ohje kalenteriin. Saimme kaksikin keskipohjanmaa-lehden kalenteria, joten toisen voisi kevyesti tuhota inspiraatiooni. Koska kalenterin kuvat olivat sen verran tummia, että näkyivät jopa tuon kartongin läpi, päätin leikellä kalenterin ja tehdä siitä "irtoversion". Jokainen kuu on siis erillinen kahden A4-kokoisen kartongin kokonaisuus. Tammikuu valmiina, vaikka ulkona käydessä tuo tunnelma on kaukana :o(

1167845.jpg

Kuvasta ei oikein näy, mutta nuo kiiltävät pisteet on kimalleliimatäpät lumihiutaleiden keskellä.

Lopuille kuukausille otetaan aihe-ehdotuksia mielellään vastaan! Syyskuu on tietenkin syksyinen ja joulukuu jouluinen, mutta muut voi olla mitä vaan.

 

Enhän minä toki puikkoja ole nurkkaan heittänyt, annan vaan niiden levätä eilisen rankan ja työntäyteisen päivän jälkeen. Eilen saapui uusi moda ja siinä oli jälleen vaikka kuinka ihania malleja. Yksi oli kuitenkin yli muiden

1167861.jpg

Ongelmaksi muodostui lankojen hinta. 126€ pelkistä langoista on mun kukkarolle kyllä liikaa. Paljon kyllä kulutan rahaa lankoihin, mutta tuo on jo ihan liikaa yhteen puseroon.

Päätin kokeilla "köyhänmiehen versiota" mallista. Lankana on keskiharmaa ja vaaleanpunainen 7V. Raidoitus on tehty käyttäen raitageneraattoreina Fannia ja isäntää. Raitojen korkeus vaihtelee kahdesta kymppiin. Takakappale on jo kainaloissa, joten ihan hyvvälle mallille eilen sen jo sain.

1167873.jpg

 

Ystäväni Tiina oli käynyt katsomassa onnettomia räpellyksiä valokuvauksen osalta ja neuvoi äsken, miten saan otettua hyvän kuvan kirkkaista kohteista. Tässä uusintakuva mun täydellisestä PartyLite -kristallikasasta. Palamassa on punainen halppiskynttilä, jotka ovat samanlaisessa muovikipoissa kuin PartyLiten tuikutkin.

1167880.jpg