IHANAA, NYT VOIN LEIMAILLA MUUTAKIN KUIN PELKÄSTÄÄN "ONNITTELUT"!!! KUVAA EI OLE, KUN JOKU JÄTTI KAMERAN PÄÄLLE JA PATTERIT MENI TYHJÄKSI :o(. MUTTA ILTAPÄIVÄLLÄ SITTEN...

EDIT. Nyt on patterit ja tässä kuva leimasimista
1721365.jpg

Myös Kirsiltä saapui postia. Ihania piparkakkureunaisia stanssattuja ympuröitä ja soikioita. Mun on kohta pakko ostaa laite, jolla voin noita tehdä.
1721372.jpg

Novita yllätti todella positiivisesti!!! Tiistai-iltana tilasin Novitan uutta Luxus Stonea suunnilleen villatakin verran  ja tänään oli jo postilaatikossa lappu, että langat on postissa. Olisivat siis olleet jo eilen illalla postissa, mutta eipä tuota voinut millään arvata. Kyllä kannatti maksaa ostokset heti verkkopankin kautta!
Mutta itse langasta... Se on ihanaa, se on pehmeää, se on hieman vaaleampaa kuin verkkokaupan kuvassa (ei tosin haittaa)!!! Stone on koostumukseltaan aika paljon Ainon oloista, mutta luultavasti ohuempaa. Ohjeenmetsästykseen on lähdettävä. Onneksi siihen ei tarvitse pyssyä ;o)
1721389.jpg

Postille joudun kyllä pienen miinuksen antamaan: UUTTA NOVITAA EI TULLUT!!! Onneksi on jo monta toteutettavaa mallia varastossa. Ja koska työt alkaa jälleen maanantaina, ei ole aikaa enää niin paljon harrastuksille :o(((.