Todellakin tuntuu, että olen syyslomalla! Ilma on tosi syksyinen. Ainoana erona on, että viljapellot on vielä täysin vihreät. Mutta EI SE HAITTAA! Pääasia, että saa olla töistä pois ja tehdä lähes mitä huvittaa. Hys-hys-juttuja olen taas tehnyt koko päivän ;o). Paljon ei siis ole tälläkään erää kerrottavaa/näytettävää.

Tämä postaaminen on "vähän" tökkinyt tekniikan osalta. Minähän pidin lähes viikon koneen kiinni (ihan vapaasta tahdostani), jotta voin sitten lomalla surffailla tooooosi ahkerasti. Sunnuntaina iltapäivällä jyrähti jossain kaukana ukkonen, mutta jotenkin se vaan onnistui hajottamaan meijän moteemin,per.....!!! Eilen sain sitten haettua uuden ja nyt voi taas surffailla.

Edellisestä postauksesta pois jätetyt kuvat tulevat tässä
1. Neulottu liina. Ohje netistä (sivua en nyt muista). Lankana Novitan virkkauslanka, puikot 2,5
789783.jpg

2. Saksasta tulleet langat
789784.jpg

3. Kirppislöydöt
789787.jpg
Tuosta vihreästä on jo valmistunut huovutettu laukku lahjaksi veljentyttärelleni, mutta en ole sitä saanut kuvattua vielä, koska nappi puuttuu.

4. Virosta saapuneet villalangat
789788.jpg

Huom! Tuosta keskimmäisestä tulee Mystery Shawl 4, johon eilen liityin. Tosin käytän sitä pöytäliinana ;o)

Eilen tuli jälleen käytyä naapurikaupungin lankaliikkeessä ja mukaan lähti mm. vaal.pun., ruskeaa ja turkoosia Tenneseetä, joista on tarkoitus virkata laukku uusimman Modan ohjeen mukaan. Lehti vaan on nyt lainassa äidilläni, koska hän kutoo siitä yhtä liinaa.

Tästä lähtien en taidakaan sitten laittaa mistään ostoksistani mitään kuvia tai mitään juttua tänne, koska ikään ei tiedä, mikä päätyy SNY-pakettiin.

Sunnuntaina oli ristiäiset. Keskimmäisen veljeni esikoinen kastettiin ja tässä hän on
789800.jpg
     PINJA PAULIINA

Aivan ihanan nimen pienelle antoivat! Tyttö oli kuin enkeli koko toimituksen ajan (lue: nukkui hela tiden).