Mulla on nyt "vapaailta". Janne lähti jo iltapäivällä töihin ja Fanni on nukkunut jo pari tuntia. Aika kuluu kuin siivillä, kun pimeääkään ei tule.

Kasil ehdotti aiemmin, kun kyselin vaihtoaiheita, tuunattua vihkoa ja tuo ajatus on jäänyt mieleeni muhimaan. Kun nyt sitten eilen sain raivattua tuon askartelupöytäni, niin tekee taas mieli tehdäkin paperijuttuja. Päivällä löysin netistä kuvan "Queen of  Hearts", josta minulla on odottamassa ristipistomallikin todellista inspiraatiota. Kuvasta oli myös versio, jonka sai tulostaa omaan käyttöön. Edit. se taitaakin olla taustakuva tietokoneelle, mutta mullehan wallpaper on tietenki tapetti. Siitähän se ajatus sitten lähti. Lähtökohtana oli siis tämä kuva
615424.jpg

Tulostin tuon kuvan, jotta olisin tehnyt siitä taulun, mutta tulostimemme aiheutti sille vesirokon ;o). Valokuvatulostin olisi pitänyt olla. En tohtinut uudelleen kokeilla tulostamista, koska luulen, että tuo kuva nieli jo aika paljon mustetta. HARMITTAA!!!!!

Kaupasta ostin päivällä vihkon ja löytyihän sieltä aiheeseen sopivaa lahjapaperiakin. Ja tässä huono kuva valmiista tuotoksesta.
615429.jpg

Täysin tyytyväinen en tuohon kuitenkaan ole vaikka se ihan hieno onkin. Tulostin kuvan valokuvapaperille ja koska tulostin ei siis ole valokuvatulostin, jää pinta nahkeaksi ja siihen tarttuu kaikki ja näkyy sormenjäljet tosi herkästi. Laitoin kuvan päälle kontaktimuovia, joka olisi saanut olla sitä huonompilaatuista, jota kaupoissa myydään. Tätä hyvää (ja kallista) kontaktimuovia ei saa kunnolla painettua kuvaan kiinni vaan siihen jää väkiselläkin ilmakuplien näköisiä länttejä. Kirjojen päälystykseen  tuo on aivan ykköstä, mutta tässä se ei toiminut niin hyvin kuin olisin halunnut.

Tästäpä innostuneena kysäisenkin näin epäsuorasti, että olisiko kiinnostuneita osallistumaan tuunattu vihko -vaihtoon? Kiinnostuksen voi jättää kommenttilootaan tai sanottaisko, että ilmoituksen kiinnostuksesta voi jättää sinne ;o).

Toinen tuunauskohteeni, josta haluaisin tehdä jotain, on majakan mallinen tosi korkea (muistaakseni 40cm) kynttilälyhty.
615440.jpg

Talvella jo tuota katselin "sillä silmällä", että kesällä voisin siihen tehdä vaikka jollekin nallelle kesäkodin. Lyhty on, enää puuttuu se nalle, sisustus ja tieto-taito. Ei paha! Ei ole siis ollenkaan varmaa, että tuleeko tästä mitään, mutta ainahan saa haaveilla.