Muutamia pieniä töitä on tullut saatettua tiensä päähän.

Hihatin Fannille Hippystä. Aloitin tekemään itselleni säärystimiä, mutta tulikin hihatin, jolla on kyllä varmasti enemmän käyttöä. Lankaa meni 160g ja kutosen pyöröillä tikuttelin parina iltana. Malli ei olis millään kerennyt keskittymään "työhönsä", Simpsonit oli menossa.

1624604.jpg

1624607.jpg

Salomoninsolmuhuivi pitkästä aikaa. Lankana Rose mohair, jota meni paria metriä vaille kerä eli 50g. Hapsut tein Tennesseestä, jota meni 20g. Voi olla että lisään vielä hapsujen määrää, vois tulla kivemman näköinen.

1624612.jpg

Päivällä siivotessani käsityölaatikoston Fannin käyttöön, löysin laatikosta haarukkapitsihuivin, joka yllätys-yllätys oli jäänyt kesken. Kivannäköistä tulee, mutta on vaan niin p....n pitkäveteistä hommaa. Onneksi tuo tekele oli sen verran iso, että se ylettyy helposti kaulan ympäri, joten siitä tulee joko mulle kaulahuivi tai Fannille hartiahuivi. Lankana on Wool ja tuohon sitä kerkesi kulua 115g.

1624628.jpg

Syy, miksi olen tehnyt tänään valmiiksi näitä töitä, on Zetor-huivi . Huivissa ei ole vikaa ja mallissa vielä vähemmän. Jotenkin vaan nuo kolmiohuivit vaativat rinnalle jonkun toisen työn jota tehdä, kun alkaa päätyö tympiä. Yleensä aloitan jotain uutta, mutta nyt päätin, ettei uutta aloiteta ennen kuin nuo muutama on saatu alta pois. Tällaisessa vaiheessa Zetorini on. Huomaa langan ihanat värit (kuva vaan on näköjään tosi huono)!!!

1624642.jpg 

Ps. On täällä tehty muutakin kuin kudottu. Koko päivän siivosin, pesin ikkunoita ja vaihdoin verhoja. Pääsinpäs vihdoin tutustumaan mikrokuituliinojen ihmeelliseen maailmaankin :o). Ostin vähän aikaa sitten Sinin ikkunoiden pesuun tarkoitetun liinan ja sepä se olikin mahtava rätti! Ei tarvi enää Tupperin lastalla älskätä.