Eilen "törmäsin" kahteen aika erikoiseen näkyyn työmatkallani. Aamulla näin ukkomehton tosi likeltä, oli ihan tien vieressä. Mietin jo, että mitenkähän tässä käy, jos se eteen tulee, jarruttaa en kerkiä. Onneksi mehto lensi/räpiköi aivan automme takaa tien toiselle puolelle.
Iltapäivällä näinkin sitten heidät , perheen Tanskasta, joka matkaa hevosvankkureilla ympäri Itämeren. Täytyy sanoa, että olen vieläkin ihan täpinöissäni ja ihastuksissani. Ihailtavaa rohkeutta toteuttaa pitkäaikainen unelma. Vaatii todellista rohkeutta myydä koko omaisuutensa ja lähteä kiertämään palkillä hevoskärryillä. MUN UUDET IDOLIT!!!!!

Postipäiväkin oli eilen todella kiva taas. Ingridhalta saapui ihastuttava askivaihdon aski. Vaihdon aiheena oli "pallot ja pilkut"
573794.jpg

KIITOS, KIITOS!

Askartelutarvikeswappailijoiden vaihdoista valitsin lahjapaperit ja ääriviivatarrat. Kuoren lähetti minulle Sari
573804.jpg

573808.jpg
Aikas jänskä arkki.

573810.jpg

KIITOS, KIITOS NÄISTÄKIN!


Tänään saapui Novitan tilaukseni. Minun piti olla kyllä ostolakossa, mutta kun halvalla saa, niin minkäs teet.

573820.jpg

Kolibrin takia tuon tilauksen tein, se ei ollut alennuksineen euroakaan kerä!

Ja siinä oli postitusosuus. Siirrytään seuraavaksi omiin aikaansaannoksiin...

Lauantaina nettisurffaillessani löysin Maijun sivuilta ohjeen mosaiikkitekniikkaan, jossa käytetään kohojauhetta. Ohje oli niin mielenkiintoinen, että sitä oli heti testattava. Atc-korttihan siitä tuli.
573979.jpg

Tekniikka on hyvin yksinkertainen. Kartongille liimasin kaksipuolista tarra-arkkia, johon sitten lämmäsin nuo kuvat kiinni. Tämän helahoidon päälle laitoin kullanväristä kohojauhetta, ylimääräiset pois, kummennus ja VALMIS. Helppoa ja kaunista.

Lauantaisen jäkispelin aikana valmistui 5 kappaletta perhosia "anna hyvän kiertää" paketteihin. Perhosten ohje oli pääsiäislauantain Keskipohjanmaa-lehdessä ja lankana Schachenmayr nomottan Catania. Vihreä ei ihan lemppisvärejäni ole, paitsi tuo vaaleampi, mutta yhdessä noista tuli aivan ihana perhonen.
573987.jpg

Pakettien kortit tein sitten sunnuntain jäkispelin aikana. Ohje kortteihin oli jossain viimeaikaisessa korttilehdessä. Tuohon on tulostettu kaksi samaa kuvaa, toinen värillisenä ja toinen mustavalkoisena. Värillisestä on leikattu vain nuo kukat, jotka on liimattu mustavalkoisen kuvan päälle. Yksinkertainen juttu, mutta toimii ainakin minun mielestäni. Pitäisi vaan ostaa parempi kamera, tulostin ja alkaa kesän tullen tosissaan kuvailemaan kukkia. Tuo kuva on otettu omasta kukkapenkistä viime kesänä. Kulmaleikkurin, jota käytin, ostin viime vuonna Tampereen messuilta Lumikelloilta . Tässä hieman tarkempi kuva kortista
 
573998.jpg

Googlettamalla löysin aivan ihanan kukkakuvan ja päätin kysäistä kuvan ottajalta (taitaa olla italialainen), että saisinko mahdollisesti käyttää hänen kuvaansa korteissani. Heti samana iltana sain myönteisen vastauksen, joten nyt on äitienpäiväkorttien kuva-aihe jo valmiina. Näistä kuvaa, kun ovat valmiit.

KIITOS KAIKILLE HUOVUTUSAVUSTA! Työn alla on siis laukku noista vara-SNY:n lähettämistä langoista. Kerron, jos onnistui. Jos mitään ei kuulu, on siitäkin tullut tyyny ;o)

Atc-materiaalikuori on tullut ilmeisesti tänään Ritvalle, joka on jo oman osuutensa kasannut ja kuori lähtee samantien eteenpäin.

Tänä iltana olisi vuorossa monta ylläriä: SNY, SAY, TNY. Saapas nähdä, mitä kukin saa ;o)

Suomen seuraava ottelu on torstaina, mutta projekti sille illalle puuttuu, IDEOITA OTETAAN VASTAAN!